Τοποθεσία

Οι βίλες Ελαία βρίσκονται σε μια από τις πιο φημισμένες τοποθεσίες της Καρπάθου, τον μαγευτικό κόλπο της Αμμοοπής. Τοποθετημένες σε ένα ιδανικό σημείο, αγκαλιάζονται από πλούσιους ελαιώνες ενώ προσφέρουν υπέροχη θέα στο Καρπάθιο πέλαγος.

Σε απόσταση 800- 1,500 χλμ βρίσκονται πέντε από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες του νησιού, όπως η Μικρή και η Μεγάλη Αμμοοπή, τα Βοτσαλάκια, τα Καστέλια, ο Φωκιάς όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας προστατευμένοι από τον αέρα, μιας και το συγκεκριμένο σημείο του νησιού απολαμβάνει το καλύτερο κλίμα.

Πρόσβαση από το αεροδρόμιο

Το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 13 χλμ ~20΄ από το αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Οδηγήστε προς την κεντρική οδό, με κατεύθυνση τα Πηγάδια, Καρπάθου. Σε περίπου 12χλμ θα συναντήσετε σήμανση προς Αμμοοπή. Στο σημείο αυτό στρίψετε δεξιά και ακολουθήστε τον δρόμο προς την επόμενη πινακίδα (800μ), στην οποία αναγράφεται Παραλία Φώκιας & Εlaia Villas και στρίψετε ξανά δεξιά. Ακολουθώντας τον δρόμο αυτό για 250μ θα συναντήσετε ακόμα μια σήμανση προς Εlaia Villas , όπου και στρίβεται δεξιά. Ακολουθήστε τον δρόμο αυτό για 200μ και θα φτάσετε στο συγκρότημα Elaia Villas.

Βραβεβμένο από την booking.com

awarded by booking.com
This website uses cookies to improve your experience. We`ll assume you`re ok with this, but you can opt-out if you wish. . Read More
REJECTACCEPT